Om meg

Hvordan er det å jobbe med tekst på daglig basis?

I denne bloggen kan du blant annet lese om alt fra gleder og sorger til utfordringer knyttet opp mot det å jobbe med online copywriting.

Til daglig jobber jeg i BN Bank som webredaktør. Her er jeg blant annet ansvarlig for publisering, måling og vedlikehold av hjemmesidene bnbank.no og roomy.no. I tillegg skal jeg bidra sterkt til å utvikle BN Bank’s satsing på digitale medier. Jeg skal også være med på å videreutvikle den nye utleietjenesten Roomy.no som skal gjøre utleie enkelt for både leietager og utleier. I bunn og grunn øke synligheten til de to nettsidene på nett.

Tidligere jobbet jeg i Online Markedsføringsbedriften LBi som Senior Digital Marketing Consultant, hvor jeg var en av spesialistene innen tekstarbeid.
Her skrev jeg blogginnlegg og tekster for kunder innen de fleste bransjer.

Jeg har jobbet som frilansjournalist siden 14-årsalderen for ulike lokalaviser, blant annet Selbyggen og Malvik-Bladet. Dette gjorde jeg til jeg fikk fast jobb.

For mer informasjon om min bakgrunn, sjekk ut min LinkedIn Profil.

Bloggen skrives av meg som privatperson, så synspunkter som kommer til uttrykk i teksten er ikke representativt for bedriftens.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s